Kuntavaalit kesäkuussa.

Haluan olla edelleen kehittämässä Espoota elävänä ja viihtyisänä kaupunkina, joka toimii kestävällä pohjalla huomioiden kuntalaisten mielipiteet. Kaikki työkalut tulee olla pöydällä: luontoarvot, asumisen monimuotoisuus, palvelut, koulutus, harrastukset, liikenne, rakentaminen ja kaavoitus sekä talous.  Olen toiminut Espoossa eri luottamushenkilöelimissä: urheilu- ja ulkoilulautakunnassa (nykyisin liikunta- ja nuorisolautakunta), ympäristölautakunnassa, kaupunkisuunnittelautakunnassa, terveys- ja sosiaalitoimen eri jaostoissa ja tällä hetkellä toimin kaupunginhallituksen varajäsenenä ja sen tila- ja asuntojaoston jäsenenä sekä kaupunginhallituksen edustajana opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnassa. Näiden lisäksi olen  ollut konserniyhtiö Espoo Cateringin hallituksessa. Puolueen toiminnassa olen ollut mm. Espoonlahden osaston puheenjohtajana, Espoon kunnallisjärjestön puheenjohtajana sekä puoluevaltuuston jäsenenä.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri pääaineenani analyyttinen kemia ja sivuaineenani mm. ympäristötiede.  Työelämässä olen saanut erikoistua erilaisiin ympäristön tuomiin haasteisiin ympäristöasiantuntijana työskennellessäni Suomessa ja eri puolilla maapalloamme. Arkea olen elänyt Tansaniassa, Kiinassa ja Virossa sekä tämän lisäksi minulla on kosketus työskentelyyn kymmenissä kulttuureissa ja olen oppinut löytämään oikeita ratkaisutapoja yhteistyön ja tasapainoisen kehityksen turvaamiseen.

Lisäksi liikunta on näytellyt isoa osaa kaikessa toiminnassani. Oman aktiivisen nuoruuden urheilutaustan ohella olin Tapiolan Yhteiskoulun (nyk. Tapiolan Lukio) urheiluseuran puheenjohtaja, Espoon Tapioiden perustajajäsen ja alun toiminnanjohtaja sekä johtokunnan jäsen. Sittemmin Uinnissa olen ollut mukana hallitustyöskentelyssä ja puheenjohtajana jo ennen Cetus Espoon perustamista, jonka perustajäsen ja pitkäaikainen puheenjohtaja olin. Toimin myös uinnin kansainvälisenä tuomarina sekä vuoden 2000 Mäkelänrinteen ja Espoon Nuuksion Pitkäjärven uinnin Euroopanmestaruuskilpailujen koko kilpailutoiminnan vetäjänä sekä järjestelytoimikunnan varapuheenjohtajana. Tämän jälkeen vastuullani oli uinnin 2006 Euroopanmestaruuskilpailujen järjestelytoimikunnan puheenjohtajuus.

Tällä hetkellä mieluisena tehtävänä on mm. Espoon Sirkus- ja Teatterikoulun – ESKOn – hallituksen jäsenenä toimiminen. Teatteri ja elävä taide ovat  aina olleet lähellä sydäntäni.

Luottamustyössä tarvitaan kokemusta, osaamista, yhteistyötä ja vastuuta sekä avoimuutta kohdata uusia asioita. Olen valmis antamaan oman panokseni tähän.

Näiltä sivuilta löydät lisää taustastani ja ajatuksistani – tehdään Espoosta yhdessä entistä parempi meille kaikille!